کشک بادمجون

 

بادمجان ..................4عددمتوسط

پیاز سرخ شده .........یک عدد بزرگ

کشک ...................3ق غ پر

اب .......................نصفه فنجان

رب ......................نصف ق غ

نعناداغ...............و2ق غ

سیر ................3حبه

نمک و فلفل .....به میزان لازم

 

بادمجونها رو گاز یا ذغال کبابی میکنیم وپوستشون رو میگیریم و بعد با گوشکوب له میکنیم

پیازرو سرخ کرده واواخر سرخ شدن پیاز سیر خرد شده رو بهش اضافه میکنیم وتفت میدهیم تا بوی سیر بلند بشه

بادمجونهای له شده روبهش اضافه میکنیم واب ونعنا رو هم 5مین بعد اضافه میکنیم در ظرفو میزاریم با حرارت کم به مدت 10مین تا بادمجونها بپزه

بعد از 10 الی 15 مین کشک رو اضافه میکنیم وبعد از کشک نمک میزنیم وحدود 5دقیقه بهش فرصت میدیم و بعدهم امادس

نوش جان

 

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : یک شنبه 30 تير 1392 | 19:47 | نویسنده : سارا |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.
cache01last1429776265